GALA GAR – SPANIA

gala gar group crisan romania sudura

Cu peste 70 de ani de experiență, Gala Gar oferă servicii și soluții adecvate pentru a satisface nevoile utilizatorilor și clienților săi, fiind unul dintre reperii în sectorul sudurii.

Gala Gar acoperă toate domeniile legate de sudură, fabricație, întreținere, consultanță, vânzări etc…

Ca producători, dezvoltă, pregătesc și oferă o gamă completă de produse care acoperă diferitele procese de sudură:

-Sudare și tăiere cu gaz

-Sudare și tăiere electrică

-Mașini electromecanice

În plus, GALA GAR fabrică o varietate largă de echipamente de reglare și distribuție a gazelor, acoperind toate procesele de sudură și procesele conexe, cu presiuni între 0 și 300 de bari, și pentru utilizare în sectoarele cu gaze pure, cum ar fi analizele de laborator sau sectorul alimentar. Gala Gar fabrică și regulatori pentru alte sectoare, cum ar fi hotelurile și cateringul sau industria aeronautică. La aceste produse se adaugă și alte game care completează lumea sudurii oferită de Gala Gar, cum ar fi:

-Echipamente de protecție.

-Sudare cu bolțuri

-Echipamente de curățare.

-Automatizări.

Toate acestea beneficiază de cele mai recente tehnologii de pe piață și sunt realizate în conformitate cu standardele internaționale și certificatele de calitate.

Gala Gar a fost fondată în orașul Zaragoza (Spania) în anul 1944 și este prezentă acum în peste 50 de țări, având sedii proprii în Argentina și în Mexic.